Retournering van bestellingen

Bent u niet tevreden over het door uw gekochte product? Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst van uw gekochte product, kunt u het product retoursturen!

In het kader van de wet "Kopen op Afstand" heeft u als consument bij het doen van aankopen via internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij u wel zelf de porto kosten voor het terugsturen moet betalen. Wanneer u een foutief of defect product heeft ontvangen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor het verkrijgen van een retourlabel. Zo kunt u het pakket kosteloos retour sturen. 

Verder is het van belang dat het product in de oorspronkelijke verpakking zit en indien redelijkerwijs mogelijk, het product compleet en ongebruikt is. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Wanneer producten beschadigd/incompleet zijn, kunnen wij hiervoor geld in mindering brengen. Bij niet verkoopbaar is dat 100%.

Voorwaarden retourzending artikelen

Producten dienen goed en degelijk verpakt retour gestuurd te worden, bij voorkeur met complete verpakking.

Retourformulier

Download hier het retourformulier